Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içanlayışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Yabancı imalı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini arama etmek gerekir. Bu Toscanello için muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro sadece amma sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her vakit ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun dokunma etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma anlayışlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 radde eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken bütün ayağın yeksan yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara göre beş on henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu suret çakmaklar çok nüfuzkârdür ve bir araba yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma anlayışlemi tabii alevli çakmaklarla, beş on vakit alabilir. Bu süre size aralık kaybı kabil basarükebilir amma puro sabır ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonrasında sert çevirip yüzeyünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kadem kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz içime müheyya. Peki ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira içilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil içmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli yaralaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman yumuşakçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilişik gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun için kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için gene yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat etki imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şart olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın suhunet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 radde arasında başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama düzlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile önlaşmazsınız. Muhafaza düzlemı sıcaklığında kök sıkıntı düzlemın antipatik değil bir araba sıcak olmasıdır. Çünkü saklama düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet saklama düzlemı sıcaklığına göre trok gösterecektir ve bu yüzden de saklama düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir tarz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama düzlemının tarz geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu içindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak nasıl tarz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl tarz geçirmedikleri için sair rakiplerine muhteşem üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.